Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 12, 2010

home..^_^

yeahh..di saat aku mnulis entri ni aku ngah bebaring2 malas atas katil btemankan bantal bucuk kesayangan aku kat umah.best2..^_^
exam dh bis ptg smlm..tp aku balik umah ptg ni.
ngemas brg dlu..giler byk aa brg aku.smpai x tau nak start kmas dr mane.hehe
2 blm cmpur ngan brg yg aku dh bwk balik ms gap,klau x mmg x muat aa kete bapak aku 2.hoho..
aku plak jnis x ske smpan brg kat pantry,angkut sme balik umah.
bkn pe,aku rs lagi slmat klau bawak balik brg kat umah.
tgk cam dlu,ade je brg kwn2 aku hilang..mgkn gak nsb dorg x baik,2 psl brg ilang.
2 yg wat aku takut nak tnggal brg kat sn.
jd,slmt bcuti eh korg slama sbulan lbey ni..
jaga diri n ingat2 aa aku slalu..haha(x de keje korg nak ingat kat aku..sj gedik tulis.haha)

home by chris daughtry..<3

 jgn tanye knape asik lagu die je. aku mmg ske die.x tau np..mgkn sbb sore die yg sgt2 power 2 kot.. sbb die x de aa ensem sgt,jd agak plik np aku ske die.haha tuk sp2,klau ske dgr,x ske sudah..x yah dgr biar aje aku dgr sorg2.hehe

oo yeah..skang aku de kgilaan br..
dgr radio on9 bsm dj pokchix dean.
bestnye kt bley request lagu n cnfirm pokchix 2 akan sbut name kt n dedication kt.
xcited giler aku ms 1st time die sbut name aku.haha..(t'excited lbey plak..hehe)
nak request lagu pn sng.juz tlis je kat wall pokchix 2.murah n senang.
klau korg nak try,bley aa add pokchix 2.(pokchix dean)
tp kan klau nak dgr radio ni,kne ade jet audio aa..sbb ngan mende ni je bley dgr.yg lain aku try x bley.
lagu ape2 pn bley mntk,pokchix ni akan b'usaha cari lagu plihan korg 2.
oo yeah..klau nak try,try aa..ni linknye http://119.110.102.214:8000/
pas 2 tekan aje listen n die akan dload sniri.
pas 2 open with listen 2 ngan jet audio.
sng je.abis aa aku pomot radio ni kat dak2 cos aku.hehe
n wall pokchix 2 dh dserang ngan pmintaan lagu yg kbanyakan nye drpd dak2 uum.hehe
tp korg bley request time die ke udara je aa.
slalunye waktu mlm die on9,smpai ke subuh.
kdg2 de gak waktu t.ari smpai ptg die ke udara..
x tentu aa jadual die.
jd sp2 yg x tdo mlm 2 (mcm aku aa..hehe..bley aa lyn radio ni)

emm..aku ni klau dh mnulis mmg jd pnjg aa.
jd sbelum melalut lbey,baik aku tdo dlu.
nytez2 korg..or should i say good morning?hehe..
mane2 je aa kan.
daa n assalamualaikum...=)

4 comments:

Firdaus Alim said...

Untung balik naik keta...
huuuu..
law naik bas??

aini said...

hehe..klau naik bas tpaksa smpan brg kat pantry gak aa..

Firdaus Alim said...

taw pown

aini said...

hehe..tp x kan mungkin sy naik bas.
lalala~