Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

lelaki baju pink dan choki-choki

lelaki pkai baju pink.
mesti rmai laki yg cam "err..ewww...aku x kan pkai baju wrna pink." n "nanti org kate aku ni lembut plak"
tp bg aku sweet ape klau pkai baju wrna pink..
nmpk cam ciri2 laki yg romantik + sweet je..(luaran je aa kan..dalamannye x tau aa..tah2 garang je..huhu)
jrg aa nak nmpk laki pkai baju wrna pink..mgkn yg brani je akan pkai kan.





ckp psl laki yg pkai baju pink, aku dh janji ngan kwn aku nak upload pic die pkai baju pink dlm blog ni, (so fauzi..noni dh tunaikan janji ni..even lmbt ckit kan..hehe) 
kisahnye g ni,  ri 2 pas abis je forum ngan artis2 ini kwn aku fauzi, tuan punya blog kadiakupunyastyle posing ala2 model (model ke fauzi??..hehe)  kat bus stop dkg 5 tu ngan choki2 die..comey fauzi..hehe
die pinjam jaket pink dak pikamon..sporting aa fauzi..good2
dapat aje mood model model die 2,tanpa rasa malu n ragu2 trus die bg posing maut..hehe..fauzi2..


hasilnye...




*fauzi..pasni kne blanje noni choki2 ok...^__^

4 comments:

Gie said...

verry shy~

aini said...

haha..
ye aa 2 shy

my new story said...

arghhh..aku ingt entry ni pasal fahrin..rupa2nya pasal poji..tension aku..hahaha

aini said...

hahaha..entry ni wat khas tuk fauzi.