Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

im not the prettiest.

kdg2 aku x phm ngan sikap sesetengah gurl.
ye,aku pun gurl,tp x smestinye aku akan phm sme prangai gurl,kannn..


kisah psl gurl yg dah tau diri die cantik tp still nak org puji die cantik.motif??
dorg dah tau dorg cantik (tipu aa klau x sedar yg dr dorg 2 mmg cantik kan) tp ade je kuar ayat "aku x cantik" "aaaa..aku dh gumuk" "tembamnye pp aku" (padahal dorg ni cantik + kurus je..)
siyes..bl dgr gurl yg dah cukup cantik + kurus ckp camtu,aku nyampah giler.meluat.rs nak muntah hijau depan dorg..(tibe2 kan..haha)
x tau ape motif dorg ckp cam 2.. yg aku bley pk ialah dorg nak sme org puji dorg,klau bley tiap2 ari,stiap masa, x kira di mana die brada..
aku rs msti die bajet bl die ckp camtu kwn2 die akan ckp "mn ade..ko cantik aa..comey sgt" huhh.
maknenye die mmg nak org puji die cantik aa 2.konon2 aa wat2 diri x cantik sbb nak dgr org puji die...caitttttttt.
siyes,klau aku dgr ayat2 cenggini drpd mulut2 gurl yg cantik,aku akan pandang paise je kat org 2.sambil wat muka (sp yg rpt ngan aku tau aa aku wat muka camne) x ksh aa aku knl die or x (ok,aku jahat. tp bkn ke klau ko tau dr ko cantik ko ptt x yah mharap org nak puji ko stiap masa..kannn)
kdg2 terpikir dorg x bsyukur ke ngan ape yg dah dikurniakan kat dorg..
dah cantik but still wat2 cam dorg x cantik.
kang betul2 jd buruk + gumuk baru tau..nak sgt kan.
jd bsyukur aa ngan ape yg ade.yg dah dkurniakan.x perlu nak wat2 diri x cantik ok..(nsht tuk dr sniri gak wlaupun aku x cantik..hehe)


emm..klau dlm family aku,aku aa yg plg x cantik.huhu..
x de aa akak2 aku ckp dorg cantik n ngaku dorg cantik...bkn 2..cme bl aku tgk akak2 aku,aku rs cam..haihhhhh...
cantik aa dorg,tp aku x..(bkn nak bangga2 kan akak aku tp ini yg aku rs)
tp nak wat cmne nak.kne time je aa wlaupn rs cam dr ni bbeza drpd dorg..emm..


*pic aku n akak2 aku..betul kan ape aku ckp kat atas ni..








"x pe klau kt x cantik n x ensem asalkan hati baik"



4 comments:

Gie said...

Mon!!!!

aini said...

ye fauzi mon..=)

eMiLiYa..==)) said...

harap2 ayat kat ats bkn dtujukn pda aku..sbb aku slalu ckp mcm 2..aku ckp mcm 2 bkn nk puji diri sndiri..tp aku rasa dh mmg knyataannya aku xcntik..ramai lg org yg cntik2..=(

aini said...

haha..x tujukan kat ko aa emot.
no worries.