Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 8, 2010

firdaus itam..cpt aa balikkkkkkk !!!




*aaa...klau aa die dpt dgr kat sane.nak aje aku jerit tiap2 ari smpai aa die balik umah ni.
bley aa tlg2 aku ngemas umah.siyes penat wat keje sorg2 g ni.
x kan nak arap mak ayah wat sme.dorg g penat kot.ngan g keje lagi.emm.
rini aje 2 kali tgn aku luka kne kayu ngan besi..aaa..benci!

aishhh..arap sgt ms cpt blalu..so lg cpt aa die balik.
bl die balik je,aku nak die wat n kemas sme mende.haha..kejam x?
sbut psl kms umah..emm..even dh kmas tiap2 ari..siyes.rs cam x de prubahan kot.mcm x kmas je.plik tul..

*yg sygnye baru aku pasan buku2 yg de knangan aku ms sek men dlu sme dh kne banjir.sygnye.
mmg x kan dpt dh aa buku2 cam 2 smula.kwn2 pn dh byk brubah.byk yg dh wat hal sniri.byk yg dah lupa diri,lupa kwn..(opsss..tlbey suda..haha)
aishh..even buku 2 dakwatnye dh kembang,aku ttp nak simpan.haha.br td cuci2 buku 2.mntk2 ilang bau n msh bley d tgk g bukunye.

*yeahh..yg bg aku arapan skang umah yg ngah wat ni..arap sgt umah baru 2 cpt siap.x mo dh kne banjir g ni..sadis!



22 comments: