Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 5, 2010

aku sgt giler cintan ngan 2 abg botak n abg super ni!


yeahh..2 abg botak n abg super ni bjy curik ati aku ngan suara dorg aje.hoho..
tp syg nye dorg x gilerkan aku cam aku gilerkan dorg.haha
kdg2 aku rs cm dorg ni de psamaan je.(chris n faizal je)
ye aa,dorg pnye jnis muzik pn cm sm je.sore pun same,due2 superb,due2 pndai main gitar (bg aku laki yg terer main alat muzik nmpk cool) n due2 pn dh kawin.hehe..
bl stress or ngah mrh je, aku automatically akan bukak lagu abg botak chris dgn kuatnye.
rs cm bl dgr kuat2 n nyanyi lagu die even sore x sdp (sorry my roomie,tpaksa mnahan dgr sore aku) aku rs lbey relax.tah np.
bley kate kbanyakan lagu dorg aku ske.ssh nak plih yg mn 1 jd fav.
tp yg btul2 cm bg kesan kat aku klau faizal tahir lagu coba n sampai syurga..sgt best klau de laki yg nyanyikan lagu 2 tuk aku..(statement demand..hoho)
klau daughtry plak..emm..byk ni yg aku ske..tp rasenye over you, you dont belong n life after you..sgt best.ooh yeah,btw playlist aku mmg ade sme lagu daughtry yg aku ske.hehe..
sbut psl abg botak,de lagi sorg abg botak yg aku ske aa.maher zain..yeahh..die sgt2 cool.sorenye n lagunye wat aku rs tenang gak aa..smestinye lagu fav aku for the rest of my life..sgt best lagu 2.
emm..ade x pluang aku nak jmpe dorg 3 org?haha..mimpi bsr aa nak jmpe.tp klau aa 1 ari nnti dpt jmpe dorg,perghhhh..mmg best aa.doa2 kan aa aku dpt jmpe dorg eh..=)
i heart u guys..<3 <3 <3

2 comments:

Synthesizer Gates TM said...

Suke Dye Ngn Sibotaknyer
hehehe

aini said...

en.gates=hehe..msti aa..