Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 1, 2011

ohh..rindu si pink itu dan rindu kamu!

hiya peeps..
Assalamualaikum.. kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang.. hehe..




yeahhh..lepas je ngupdate semalam, tetibe rini dtg mood nak update lagi..(sgt rajin update kan..tp studynye x..huhu)




si pink! dan kamu! sy rinduuuuuu...
dah lama x jumpa..last jumpa pun bape minggu lepas.
x puas lagi..nak kena jumpa lagi sekali sebelum cuti sem nanti..
haihhh..mase cuti sem 2 x dapat jumpa dah cam selalu...
mesti nanti makin rindu.
walaupun ade pengganti tp feelnye x same..
dah aa byk bezanye..




aku sbenanye rindukan si pink comey itu.
dan saat-saat besama kamu kamu. rinduuuuuu!
coolblog!aaaa..addicted ngan coolblog dah aku ni.. (like2 page coolblog kat fb)
dlu klau de class,sminggu skali aku akan g sn ngan kwn2 aku..
klau x ari isnin,ari khamis ktorg g sn..
tp skang....sejak2 dah abis kelas ni,skali pun aku x g sn lg..
rindu nak mkn pearl tu..aaaaa...
rindu nak lepak ngan dorg jugak.




bl rindu..aku pun belek2 aa pic2 yg disnap2 ms ktorg g sn..
bl lg nak dpt hang out2 smbl mnum2 coolblog sm2..
gamaknye sem dpn aa br dpt wat g ni balik..


korangggggg...sy rindu saat2 ni!



*juz aku n pja..ms ni truja minum chocopearl*
______________________________

ms ni g sn rmai2..besttttttt!







ohhh..aku nak g sn lg ngan dorang..
ade sp2 nak join? jom!!!

4 comments:

Mohd Fauzie said...

ouch~ noni post gambr sya yng macho pulak

aini ibrahim said...

haha...macho ke?

eMiLiYa..==)) said...

wakakakkakakaka~~~!!
aku nk gelak r gmbar poji kat bwah skli 2..gmbr yg ngah baiki tie 2..hahahaha..perut boroi~~!!
poji cover perott...gmbr 2 pling machooo...hahahhahahahahhahahahahahahahhahaahhahahahha...gelak aku n noyi tgok gmbr yg 2.....wakakakkakaakakakkakakakkaak~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aini ibrahim said...

haha..macho kan?(puji ikhlas.)
tp cme xpressi muka je..rs nak gelak bl tgk