Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 11, 2011

epi ganyut day amy noor zainita!

ello peeps.
10.3.2011. ni aa tarikh bday dak amy.
punye aa ktorg plan baik2 nak knekan die n spy die x syak ape2.
tp yg mcabarnye bl nak plan je die asik duk ngan ktorg.
mcm tau2 je die ktorg nak knekan die.
nsb baik aa mastermindnye pikamon dah wat plan baik punya,jd ktorg follow je aa.
cme plan asal ktorg nak baling amy ngan air watercolour+telur x jadi.
coz aku rs cian plak nak baling telur kat die..jd korg baling tepung je aa.


yg penatnye smlm...menunggu..
dak amy ni ade meeting plak..
aku yg dh pkai baju tdo bintang2 aku ngan pikamon dh menunggu dr pkul 9 lbey lagik.
smpai cair aa coklat yg ade kat kek 2.
dalam kul 11 lbey br die dtg..
aku get ready ngan cam, bl dak amy duduk je sambil betul2 kan rambut die, emot dtg drpd blakang terus bg tepung 1 plastik kat die.haha
mmg lebih cantik drpd biase aa rambut ko mlm 2 amy.haha..


hasilnye...









aku sygggg korang!!!

13 comments:

Firdaus Alim said...

yeahh

aini said...

hehe..ske eh

eMiLiYa..==)) said...
This comment has been removed by the author.
aini said...
This comment has been removed by the author.
eMiLiYa..==)) said...
This comment has been removed by the author.
eMiLiYa..==)) said...
This comment has been removed by the author.
eMiLiYa..==)) said...
This comment has been removed by the author.
eMiLiYa..==)) said...
This comment has been removed by the author.
eMiLiYa..==)) said...
This comment has been removed by the author.
aini said...

1st = bkn besar pun nasi 2..klau x bg aku letak bgtau td,aku amik n aku x letak kat c 2.sorry nyusahkan ko.

2nd = ms aku tulis blog aku x pnh arap pun org komen.ko ke,firdaus ke, sp2 aa.sbb 2 aku jrg je post ape aku tulis kat group sintoque 2.
x de komen pun x pe.aku x ksh.

aku mnulis sbb kdg2 lg sng bcerita kat cn..klau aku cte kat org pun kdg2 x de respon kan..drpd skt ati baik tulis kat cn.

mende ni cam diari aku je..x lbey pun.sbb 2 ape yg aku cte kat cn sme nye lbey psl aku n org2 yg aku syg.

aku mnulis bukan kerna name.(jgn smpai aku nyanyi lagu ramli sarip 2 kat cn)

sekian,time ksh sbb komen.

eMiLiYa..==)) said...

tiba2 wat ayat sedey lak...xpa lah..aku delete blik apa yg aku komen..sori sbb wat menyemak kat sini..sori sgt2..kalo da wat sakit ko kat sini...sekian...

niesasukasuki said...

kek tu nmpk sedapppp sgt -_-

aini said...

emot=bkn wat ayat sdey.
aku mmg sdey ngan ayat ko 2 td.
tp ko delete.nak wat camne kan.
x pe aa..biar je ayat aku 2 kat c 2.

niesasukasuki=hehe..mmg sedappp kek 2..=)