Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 22, 2011

dorg sgt berbakat + talkacktive!!

hei hei peeps!
rini aku nak cite psl something yg aku br tau + tgk + dgr
bout 2 org laki yg upload video dorg kat utube.
yeahh..maybe some of u will say "aku dah tau" + "aku dah tgk" + "mende ni dah lm aa we" + "ko lmbt tau aa minah"..but whatever. 
dsebabkan aku br tau n mende ni baru tuk aku,jd aku nak post gak aa psl mende ni.


dua2 org ni org kedah.yeahh..pekat je kedah dorg.best je aku dgr..jgn kata aku poyos nak post psl dorg sbb aku pn duk kedah..x ye..aku post sbb dorg ni best..(even aku duk kedah tp aku x reti ckp kedah..sgt buruk bunyiknye)
dorg ni.kreatif n pnh ngan idea..
n sgt hebat dorg speaking.
btw, ini facebook anwar hadi .
and ini plak youtube anwar hadi . klau korg nak subscribe aa kan. 
sile2 aa like klau ske die n nak tgk2 lagi video kreatif die.
n mke dorg pun cute je..hihi..(mood gatal)


so,klau sape2 dah tau psl dorg x pe aa..x yah tgk..aku mmg lmbt tau pun kan.
tuk sape2 yg x tau 2..enjoy aa video2 yg aku nak share ni..


beruang duit - anwar hadi





so so true!!


ewww - anwar hadi





aku pun x suka n x guna bahasa ni!


nama pun sampah - matluthfi





pas ni x mo buang sampah merata2 lagi.


typical local film/drama scenes - matlutfi





comey je die jadik gurl. lawak je part hantu 2. n this is so so true too!


mercun bola bukan bola - matluthfi





emm..good try. die cuba ckp bhs negeri lain.


btw..klau nak subscribe ini youtube matluthfi90
and ni facebook matluthfi90

4 comments:

Anonymous said...

Wahh..Orang Kedah la

aini said...

hehe..dah tau ke psl dorg?

Firdaus Alim said...

Tawlah sikit2 hee

aini said...

hehe..nmpknye sy mmg ktinggalan ckit