Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 10, 2011

tagged.

ekceli aku nak post psl mende lain.
tp tah np,x bley nak upload pic,so aku batalkan je aa niat aku 2.
n ms wat post ni,aku ngah lyn tagged.boring so aku reply aa msg2 yg dh lm aku x reply 2.
siyes penat nak bls msg dorg.
akak aku pnh kate,x pyh nak bls sgt msg dorg 2...tp aku rs x ok aa plak klau x bls msg dorg,kan?
dorg dh anta,x kan aku x yah reply.
dsebabkan lm aku x reply..msg dh mnimbun..=.= 
2 aa,reply lagi lmbat2.serves me right.

tp kan,aku rs cam tagged ni dh jd mcm ruangan carik jodoh.
ke die mmg laman sosial tuk cr jodoh?n aku je yg x tau psl 2.
org2 kat tagged sgt2 lain ngan org2 kat fb.
n klau gurl 2 letak pic,pic2 nye sgt aa seksi2 seksa2.
mcm nak jual diri je.hehe..(jht mulut aku ckp dorg g 2 kan)
tp siyesly..byk gurl yg aku tgk smenye cam 2.
klau lakinye plak,cam gatal2 je sme.terkena ubat gatal ke ape.

tp Alhamdulillah,stakat ni org yg aku msg agak ok.
cme ade aa bp2 org yg gatal tahap cipan.
klau yg negro plak (bkn nak bsifat perkauman) tp np aa dorg x cari gf yg same cam dorg.
siyes..aku dh fobia ngan negro..tgk negro kat uum pn aku dh mcm errr...takut.
sbbnye negro kat taggged dh bg aku bad impression ttg negro.
x patut aa aku pk sme negro sm kan,tp 2 aa..sp suh dorg wat aku de pkran cam 2 ttg dorg.

pas 2 siap bagi no tepon bagai.alahaii..bg je aa,tp jgn arap aku nak call..hehe..(giler jahat kan)
tp siyes aa..aku ssh ckit bab2 nak bg no phone ni klau aku x yakin org 2 baik.
tp klau dorg x bley time care aku, take it or leave it.
aku x rugi ape2 pun kan.


oo yeah..aku x pasti,but korg rs logik ke klau k.soley ade tagged?
ke ade org yg nyamar jd die kat tagged...
klau btul aa yg msg aku 2 die..emm..
mle2 aku x tau 2 die coz die gne name solihin..tp ri 2 die dh letak name k.soley 2.
die letak pic,tp aku plak x tau mke k.soley 2 camne..
emm..tah aa..layankan je aa..klau die nak tipu,biar aa die.


yg bestnye lmn sosial ni,dpt aa + kwn baru.
n kat tagged ni gak aku knal en.e psl en.e..psl en.e 2 (tbe2 tringat kat die..emm)
mcm nak msg die,tp ntah aa..
wlaupn ade rs nak msg,tp better x yah msg klau msg 2 nanti mgkn mngecik kan ati org kan?
aku ni plak ske aje ckp tnpa pk..so mdh aa org nak kecik ati.
kang org kecik ati,aku plak yg rs bslh (dh aa aku ni jnis cpt rs bslh)
so better aa aku duk diam2 x yah msg sp2.

mood=b'usaha bls sme msg.(kan bgs klau bab study aku usaha camni...@.@ )

4 comments:

Gie said...

tak nak layan tagged dah, banyak g*y lak tu duk komen hi.. unlike

aini said...

haha..fauzi market 2.

Gie said...

market mendenya.. unlike~

aini said...

haha..ye aa..smpai g** pn tpikat ngan fauzi.