Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 5, 2011

ketawa korang..kegembiraan saya..^_______^ (part 2)

ms aku wat outing ngan kwn2 aku,tetibe dorg dtg ngan idea nak wat lumba lari.
ditambah ngan kesempatan x de org kat dmas waktu 2,dorg pn bsemangat nak lumba lari.
mula2 cam olok2 je,then aku x ingat sape yo yo oo  je nak lumba lari betul2.
ikutkan je aa..aku ngan pikamon pun tangkap aa pic dorg.
hasilnya......

sebelum mula (muka masing2 excited..emot mke die pnuh keazaman)






masa mula (dah nak stat lari,but then cik ros still statik sambil tersenyum..hehe)



org dah lari but......... (cik ros br nak bgn..haha)



jadi..sp tempat last korg tau aa kan..hehe..tinggal mke cik ros sorg je dlm frame..hehe..(sorry cik ros,tp bl aku tgk pic2 ni,aku rase nak gelak sgt2,x dpt tahan dah gelak aku ni..)





.`. mmg sgt fun kuar ngan korg.nanti kt wat lagi g ni eh..eh..

2 comments:

Firdaus Alim said...

Hahaha da jd pro 2 gune camera

aini said...

x de aa...x pro lagik.