Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 8, 2011

normal je kan mende ni?

berbekalkan megi cintan perisa asli sebungkus n segelas air sejuk,aku dpt ckit mood n idea nak ngupdate blog ni.
mcm biase,sme update kbanyakannye psl diri aku..wlaupun org x mo tau,tp aku nak tulis gak..hehe

psl makanan..aku rs mende ni normal je.
tp kdg2 ade yg pk aku pelik..tah aa

1. aku makan kopiko tp aku x pnh minum kopi.seumur idup aku,aku x pnh minum kopi.rase kopiko n kopi ni same ke?klau same,maknenye scare x sngaje aku dh minum kopi aa..hehe

2. aku minum teh o,tp aku x minum teh susu a.k.a teh tarik.sekali pun x pnh minum

3. aku bley mkn cili mesin tp aku x kan makan cili yg dipotong n msih nmpk bentuk cilinye.klau ade,aku akan asing2 cili 2 baru mkn nasi or lauk 2.x kire aa cili kering ke,cili biase or cili padi

4. same kes cam kopi..aku minum milo,tp aku x minum neslo.sebabnye aku x minum nescafe.sekali pun aku x penah minum.klau air kat pak andak 2 mmg terhad aa pilihan aku.aku bli 4 air ni je..oren,teh o,milo n sirap.yg lain skali pn aku x pnh beli.

5. aku bley makan gulai tempoyak 2,tp aku x mkn sambal tempoyak.

6. rmai yg tegur cr aku mkn nasi yg x de kuah..mmg aku jrg letak kuah,tp klau mak aku yg msk,aku letak je.even megi yg aku mkn skang pn aku x amik kuahnye.hehe..normal je kan?rmai kot yg mkn nasi x de kuah..kan?kan?

emm..ni je yg aku ingat..rasenye normal je kan mende ni..mgkn de org2 kat luar sn yg cam aku..x minum kopi tp mkn kopiko sme 2..kan..kan.


*choosy ke aku ni?

10 comments:

Firdaus Alim said...

X choosy...lah..
tang makan nasi xdak kuah 2 jgn amalkan...^^

aini said...

emm..np jgn amalkan?

Firdaus Alim said...

Nnti erk

aini said...

emm..ape?

Gie said...

No 3 aq tu aq pun juga~
tp no 6 tu, pelik~

aini said...

hehe..fauzi pun x mkn cili eh..
erkk..pelik sgt ke no 6 tu?

Gie said...

x pernah mkan pun cili besar tu.. huhu..
kan x sdap lau mkn xde kuah?

aini said...

haha..sm aa..cili besar ke,cili padi ke,x pnh mkn..
emm..tah aa..dah biase mkn x de kuah.hehe

Iena said...

haha...kte cam bnyk plak persamaan kat c2...tp kte mkn nsik msti nak kne berkuah...lau x,cam xpuas mkn..heee
kopi,nescafe, memg x minum air 2..haha

aini said...

hehe..like cikgu,like anak muridnya.. =p