Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 11, 2011

FT Island

bila duk kat umah,aku asik layan kpop hits kat channel 705.
byk lagu yg mnarik ati aku..nak2 klau sore pnyanyinye wat aku brenti drpd wat keje n pokes kat die.
maknenye mmg sedap aa sore n lagu die 2.(bg aku aa)


aku nak share 2 lagu yg agak best bg aku.
maybe org pn dh tau psl lagu ni..sbb aku rs lagu ni dh lama kot.
cme aku yg perak ni br dgr.hehe..


memandangkan aku nak letak lagu FT Island,aku nak bg sdikit info psl dorg.


FT Island (Five Treasure Island) ade 5 org smenye iaitu Lee Hongki (main vocal), Lee Jae Jin (bass,vocal,rap), Choi Jong Hun (leader,guitar,keyboard), Choi Min Hwan (drums), Song Seung Hyun (guitar,vocal,rap).








FT Island - bad woman


ms dgr lagu ni,aku tpaku jap.sore pnyanyi die ni best n kdengaran cam sdey je.mhayati btul die ni.trus aku ske die n lagu ni.hehe..even aku x fhm,tp aku ske.it's weird how we love something that we even dont understand,right?







FT Island - i hope


lagu ni plak,bsemangat je aku ms aku dgr lagu ni.sgt2 fun lagu ni,rancak je.sore laki rambut oren 2 btul2 memikat ati aku aa..(mood gedik..huhu)







enjoy!!

4 comments:

Gie said...

mmg peminat korea mon2 nih, hrtu en bambang tnye, ulas la dengan panjang lebar.. huhu

aini said...

aritu segan.2 psl x mo ulas panjang2..hehe

Firdaus Alim said...

Kureng la FT ni..tp law nono da suke wat mcmne kan

aini said...

hehe..x de aa ske gile2 cam ske doo joon..^_^
tp lagu yg dua 2 agak best.
sblm ni x pnh dgr pn lagu dorg.
br ri 2 dgr.hehe
x ske dorg eh?