Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 29, 2011

ada ke laki camni lagi?saya nak kenalan ngan die..hehe

laki ni sgt sweet + sgt3 baik.(mcm aku knal die je kan..but aku bley nmpk bl aku tgk video ni)
tp bl tgk video ni,hati aku t'sentuh.laki ni sgt3 sweet
biase aa,klau hati aku dh t'sentuh,maknenye aku nangis aa..hehehe..(nak wat cmne,aku mmg mudah nangis)
dgn ayat2 yg die ckp,vows yg spatutnye die ucapkan kat tunangnye ms dorg nak kawin..siyes wat aku rs sdey..(mcm aku plak tunang die ni kan..huhu)
dgn pnh rs tanggungjwb,die jg tunang die yg xcident dgn pnh kasih syg tanpa mrungut..(die x ckp,aku reka sniri je ayat ni..hehe)
ini baru aa cinta yg sejati,tulus n ikhlas..true love.
siyesly..laki camni aa yg kt perlukan dlm dunia ni..de ciri2 husband yg baik..hehe
tp ngan keadaan dunia skang,ade lagi ke laki camni..(selain die aa kan)
klau ade,sy mau knalan ngan die..hehe..(mood gedik)
tp klau ade pn mcm aa dorg nak knalan ngan aku kan..
aku ske ayat die dlm video ni.."what kind of guy would I be if i walked out when she needed me most?"
awww ..sgt3 bgs n sweet aa die ni..he's a real and true man.


btw,he's auditioning for american idol season 10..
and bg aku,suarenye sedap..aku ske suaranye.
msti die slalu nyanyi kat tunangnye kan..sweetnye..(bp kali sweet dh aku gne ni..) mcm steven tyler 2 ckp..
aku pcy bkn sbb cte sdey die die dpt g hollywood,tp sbb sorenye yg sdap 2.
he's surely my man (tbe2 my man kan..haha) this season.
hope die dpt msk top 12 nanti.
ske die sbb die sgt3 baik..btuah tunangnye.




chris medina-break even


4 comments:

Firdaus Alim said...

2 dye mud gedik wawawaw

aini said...

hehe..gedik sgt eh?

eMiLiYa..==)) said...

"ada ke laki camni lagi?saya nak kenalan ngan die..hehe"

p/s:firdaus 2 bkn laki ke nono??
p lah kenalan ngn die...hahahhahahahha

aini said...

emm.