Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 28, 2011

xcitednye korang.tp aku..=.=

rini sme org xcited..epi2.balik2 bilik je mke sme bseri2..mate smpai dh kuar g ni 
---> $.$..haha
yeahh..epi aa dorg.rini pt dh msk.trus sme nye g chek duit.tah2 g shopping dh ape.
tp bg aku plak..mke bese je..g ni ----> =.=
x xcited pun.x g join pun perbarisan (yg pnjg x hengat 2) kat mesin atm.
aku nak g sn pn watpe.pt aku klau masuk pn sah2 tinggal bp puluh je.(x yah chek pn dh tau)
dh aa - 500 inggit 2 (duit wpp)..jd yg tinggal puluh2 je aa dlm akaun aku 2.
semikin giler aku..wlaupn pt dh msk.
g ni aa nasib org yg dpt pt ckit cam aku ni.

but if we look at d +ve side,aku x perlu nak byr byk2 pas bis blaja nanti.
tp smentara kat U ni,mmg aku kne b'jimat giler2 aa.
x bley nak boros2,beli brg tnpa pk mslh duit,shopping x ingat dunia cam sstgh org wat bl dpt duit pt..(t'mngate plak..)
duit aku mmg aku spend tuk makanan,print notes2 n buku2 je klau kne beli..(bajet cam dak baik2 je kan..haha)
klau nak bli brg pun,kne pk byk kali..takut we bajet lari..x kan aa tiap2 minggu nak mintak duit kat parentz aku kan..mcm dorg cop duit je kan.x pun mcm aa dorg petik je duit drpd pokok.pnt 2 keje br dorg dpt duit nak bg kat anak2..jd,x kan nak slalu susahkan dorg..(t'membebel)
klau dak2 yg dpt biasiswa 2 lain aa..best aa dorg kan..(good 4 them,bebaloi bl blaja btul2 ni..)

tuk sme yg dpt pt,use it wisely..duit 2 bkn tuk enjoy je.
lagik bagus klau dpt simpan ckit smpai sem dpn n strusnye (wlaupun mmg ssh nak wat g ni kan)
so,if anythin happens,ade back up kan.x perlu nak mintak duit parentz korg.kan. kan.

*mood=x sbr nak balik umah.jmpe family + dpt jimat duit lagik.hehe

2 comments:

Firdaus Alim said...

hihihi..sabaq

aini said...

hehe..ngah cube bsabar..=)