Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 12, 2011

bertukar~

saat ni ramai dak2 uum yg kne tukar dpp..
siyesly,aku rs cian kat dorg..ssh 2..ye aa,pas 3 sem duk tmpt yg sm,tbe2 kne tkr g tempat baru
take time kot nak biasekan diri..
aku..nsb baik x kne tukar.msh dpp yg sm,bilik yg sm..roomate yg sm..Alhamdulillah..
klau x tensen gak aku..aku x ske tukar2 ni..
klau aku sniri,amik ms yg lm nak biasekan diri..ye aa..roomate pn msti dh btukar kan klau kt tukar dpp..x best 2.
nak knal dorg,ne tau x skepale ke..uishh..x best 2.
ckp aa tensen ngan esaimen je,klau bley aku x nak balik kelas tensen duk dlm bilik.
bilik 2 aa tmpt tuk aku relax..klau roomate x skepale,mmg truk aa.
bek aku duk umah je..ulang alik.hehe

aku rs,prubahan camni x perlu pun..
mgkn dorg x pk camne student2 rase kan.nak pndh dpp,angkat2 barang,duk tmpt baru..cian dorg.
bygkan klau dh duk jauh2..nak2 klau 1 cos,then duk jauh2..camne nak wat discussion waktu mlm..nak mnapak g dpp lain ngan ape kan.
klau aku aa yg urus mende2 g ni (brangan jap),aku letak je sme dak2 1 cos dlm dpp yg sm
kan sng g 2..x jauh,nak wat discussion pn sng.
ni klau sorg kat kat dpp luar,sorg dpp dlm..kan ke ssh cam 2
kdg2 perubahan 2 perlu n something yg bgs,tp kdg2 kita gak x perlukan perubahan coz prubahan  bley bwak kburukan..kekalkan aje ape yg ade..x perlu ubah
mgkn skang kt x nmpk kburukan 2,tp 1 ari nanti ne tau..kt akan nmpk sme 2

emm..x mo komen byk2 psl ni,sme dh dtentukan..bley wat pe kan..kne time n telan je aa..
waa...tnggal 3 ari je g aku kat umah..(aku wat kputusan nak balik 15 ni..biar aa ko k ade ke x)
emm..rase cam x ready lg nak balik u..(nmpk sgt pmalas kan..haha)
but at the same time,aku nak je jmpe kwn2..cosmate2..kcelaruan emosi aku ni.hehe..but whatever..
nak x nak kne balik sane smula kan..
and brg2 aku..1 pn x kemas g..haha..sp2 rajin..meh tlg aku kemas brg meh..hehe..(skali g,nmpk sgt aku pmalas..haha)



oo yeahh..aku dpt kembali on9...
ri 2 berukband aku rosak..benci giler..but lucky me,angah x gne dh berukband celcom die (die dh curang n gne maxis..haha) so,aku pn amik aa berukband die..
jimat we duit aku..(err..duit abah n mama) nak bli berukband baru.
even kat u dh ade wireless,but still aku rs berukband penting (wlaupn kdg2 die slow kan)
byk je lmn web kne block,then even game pn x dpt main..come on aa..game je kot..2 pn kne block.x phm aku..
and utk org yg ske main game cam aku..yes..berukband is important!

someone said that x bley komen kat blog aku..and now (i think) masalah 2 dh settle. (ayat mcm byk je org nak komen kat blog aku kan..mcm aa penting je..)
ntah ape mende je aa setting yg aku ubah,tbe2 je dh bley komen..hehe..

emm..dh agak aku mrepek ni..(x de motif je post aku ni)
better stop now..
so,nite peeps..!

2 comments: