Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 12, 2011

fikir noni..fikir!

Huuu..rini bl aku on aje sim maxis aku,aku agak tkejut sbb aku dpt msg dr seseorg yg dh lm x msg aku..(aku pn dh anggap die x de dlm idup aku..giler jahat..haha)..Tp 2 aa..aku mmg x sangka aa die msg aku smula..pas bp lame ktorg x msg kan.. (aku rs last msg taun 2009..bygkan dh bp lm ktorg x msg..)..Aku pn x tau mimpi ape die smlm smpai die msg aku rini..agaknye mimpi aku kot..2 psl die msg aku..haha.. (ok,gediks..)

N the worst part is,aku dh lupa name btul die..haha..sbb aku save name die dlm hp aku en.devil..aaa..x kan aa aku nak tnye die balik name die ape kan..nmpk sgt aku mmg dh lpe psl die..tp aku x aa lpe sme psl die.. (cover3..)..aku still ingat bday die bl,umur die bp,die duk mane,mke die camne..tp 2 aa..np aa name die aku bley lupa ni..haihh..

Btw,aku pnggil die en.devil sbb.. (mcm aa ade org tnye sbbnye kan..hehe..nak wat camne,aku ske b’crita wlaupn org x tnye..2 psl aku byk mrepek kat blog ni) sempena name die kat myyearbook dlu.. (kat cn aa ktorg knal2..)..tp die x aa cam devil..baik aje die ni..tp 2 aa..dh t’biase pnggil die en.devil.trus aa mlekat name 2..

And smpai skang,aku x reply g msg die…aaaa…still pk patut ke aku reply msg die balik..klau x reply cian plak kan..adehh..camne ni..camne ni.. (muka resah.. ~.~  )..haihh..what should I do..nak msg smula ngan die wat aku rs agak kekok aa sbb dh lm x msg..aku ni mmg g ni..bl dh lm x msg org,wlaupn sblm ni rancak msg kan,jd g ni aa..awkward..nak cipta balik kmesraan (wahh..kmesraan kan..caitt!..haha) bkn sng..bg aku, skali mende 2 dh ilang,ia akan ilang tuk slame2 nye..

Back to the topic..mlm ni aku kne usaha lbey pk psl mende ni..(reply or x msg die..) dh aa krdt mxs aku tnggal secoit je..kne gak aa gne no clcm aku nnti reply msg die..(erkk..nmpk cam aku dh wat kputusan nak reply je kan..haha)..tah aa..

Mood = fikir.fikir.fikir.. (! . !)

katy perry - thinking of u..

2 comments:

Firdaus Alim said...

En E?
laalaa

aini said...

hehe..en.devil ni bkn en.e
en.e org lain.