Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

kamu nangis,saya nangis juga.. :(

kwn bkn utk ms sng je.
kwn yg sejati adalah kwn yg akan setia b'sm kita ms kt ssh,sdey,etc..


kdg2 aku t'pk ade x org yg anggap aku kwn waktu ssh dorg.
sbb siyesly,bl aku dh b'kwn ngan seseorg,aku dh anggap dr aku sbg kwn ssh sng die (even die x anggap aku g 2 kan..hehe)
klau die nangis,aku pn akan nangis sm (aku ni mmg mdh nangis klau tgk org nangis..huhu)
n aku ok je klau de kwn2 nak share mslh dorg ngan aku..aku bley jd a good listener..(cewah..pomot dr plak kan..)


mcm yg t'jd mlm ni,ktorg smbt bday cik raden,mula2nye start ngan epi2.(wlaupn kek nye kcik je..bajet x de)
ade pikamon,emot2,noyie,cik ros,aku,ain n pijamon.
bl nak tngkp gmbr aku,cik ros,cik raden ngan pijamon,tbe2 pijamon matenye merah then nangis..
bl tgk die nangis,aku ngan cik ros pn x dpt thn air mata,trus ktorg nangis sesame wlaupn x tau np sbb pijamon nangis..
tp tbe2 pijamon lari kuar blik n  trus ilang.pusing2 cari x jmpe.last2 cr die kat bilik die.
tp die x ok,x mo turun..nak b'sorangan..
ktorg pn x nak paksa die,turun aa bawah smula ngan pnh tande tanye np die tbe2 nangis.


bl dh trun,cik ros plak nangis..lari msk toilet.
aku pn g toilet tgk die camne..cik raden nunggu kat bilik.
smpai merah aa mke cik ros nangis..
sdey aa bl tgk dorg sme nangis g ni..
(aku pn ikut nangis skali bl tgk cik ros g 2)


bl aku msg2 ngan pijamon,die x mo gtau.
ayat die plak byk wat aku sdey,psl ktorg bkn roomate lg aa..mcm2 aa.
aku rs sdey bl die ckp g 2..air mate pn slow2 ngalir..
mmg emo aku ni..huhu..(byk nangis dh aku mlm ni)


pijamon..ktorg ttp syg ko wlaupn kt dh x sbilik lagi..<3


mood=masih sdey+rs mls nak g class esok.

4 comments:

Firdaus Alim said...

At the very least still leh ketemu ag kan

aini said...

tp rasenye x same.

Firdaus Alim said...

syukurlah hik2

aini said...

hee..baik..=)