Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 14, 2011

miss bersin = me!

duhhh...sensitif nye aku ni..br die nak manje2 msk dlm idung aku,tp aku dh kne virusnye.
br 2 ari pas dh ilang,tp skang dh dtg balik.
ganggu mood aku nak pack brg je..(pdhal mmg mls kan..haha..tgk aa dr t.ari td x siap kms g)
tp 2 aa..aku pn x tau aa np aku ni sensitif sgt ngan anasir2 jahat (tbe2 anasir jahat kan..) cam habuk sme 2..
siyes..klau aku mle ngemas ckit ni aa jdnye..
acchhuummm..acchhuummm..smpai sakit dh idung ni.



ms ni mkn ubat pn cam x de efek je.
tisu jgn kate aa..aku rs klau dkumpul2 tisu yg aku gne,mmg pnh aa 1 plastik kecik 2. (sorry..cte psl mende kotor = hingus..hehe)
x kan aa pas kawin (tetibe sbut psl kawin kan..gediks aku ni)..nak pkai maid..sbb mslh sensitif abuk aku ni..
x best aa cenggitu..umah sniri,sniri kms aa kan..
klau aa gne maid aje,btambah mls aa aku nnti..(wlaupn skang mmg dh mls kan...haha)

kdg2 aku t'pk,ade ke org lain yg sensitif idungnye cam aku ni..
haihh..aku rs mcm aku sorg  je yg ade prob g ni.
dh aa esk nak balik u dah..emm..nsb baik ahad 2 cuti
ade ms aa idung aku nak pulih spt biasa.
aku rs aku ni mmg layak dgelar miss bersin aa..cam 1 cte Indonesia yg aku tgk kat astro ria ri 2.
die pn cam aku aa..mmg x bley kne habuk ckit..msti bersin.
tp die g truk aa..siap bwk kanta pbesar 2 nak chek2 habuk..aku x de aa smpai g 2.

my sis in law,kak farah kate,g hos aje chek n buang ape2 yg patut dlm idung aku 2.
die kate,kwn die dlu de prob cenggini gak..
nnti aa aku pk kan..x mo aa klau nak kne operate ke..x rela g. (nmpk cam x de ksedaran je kan..dh tau sensitif nak memilih g kan aku ni..hehe)

till then..daa n uum..here i come..(even  x de mood sgt nak balik sn)

8 comments:

Firdaus Alim said...

balik3...jgn nk ngder yer hahaha

aini said...

hehe..x mo balik gak.
sy kan dak ngade.
klau rs mls,ari ahad br balik uum..haha

Anonymous said...

hehe.. tringat r citer yg indon yg pmpuan suke bersin tuh..hehe tp xtgk abis,kalih citer lain laks..hik3.. pe ending ye citer tuh?

aini said...

hehe..sy pn x tgk abis..tgk smpai part laki nerd 2 btukar imej tp gurl 2 x ske.

Firdaus Alim said...

hahahaa

aini said...

firdaus=ske tau..gelakkan sy.
smpai ati..

Firdaus Alim said...

Alalala

aini said...

emm..:|